Hoofd : Bestandsextensies : .bio Het dossier

.bio Bestandsextensie

Bestandstype1 BIOS File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is BIO file?

BIOS-bestand gebruikt door verschillende pc-computers; bevat instellingen en instructies om computerhardware te laden; gebruikt om computerhardware te herkennen en te primen tijdens het opstartproces; opgeslagen in het ROM van de computer.

Meer informatie

BIO-bestanden worden gebruikt op Windows-computers en niet op Mac-computers.

Programma's die BIO bestanden openen
Windows
Intel Integrator Toolkit
Computer BIOS manager
Microsoft winhex

Bestandstype2 Fallout 2 Character Biography File

Ontwikkelaar Bethesda Softworks Fallout 2
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.BIO optienummer2

Karakter biografiedossier gebruikt door Fallout 2, het tweede deel van de rollenspellen van videogames; bevat biografieën voor de 3 startfiguren die kunnen worden gekozen in de fase voor het maken van personages.

Meer informatie

BIO-bestanden bevinden zich in de map premade. Het spel ondersteunt geen automatische regeleinden of scrollen. Als u het bestand bewerkt, moet u er daarom voor zorgen dat elke regel 26 tekens overschrijdt en niet meer dan 22 regels inhoud toevoegt.

OPMERKING: BIO-bestanden kunnen worden geopend met tekstbewerkingsprogramma's, zoals als WordPad.

Programma's die BIO bestanden openen
Windows
Bethesda Softworks Fallout 2

Bestandstype3 Mudbox Bio 3D File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.BIO optienummer3

Bestand gemaakt door Mudbox, een 3D-toepassing voor digitale kunst en beeldhouwen; slaat 3D-beeldinformatie op in een formaat dat meer is geoptimaliseerd voor bestandsstreaming dan het .MUD -formaat van Mudbox; laat toe dat modellen met een hoge resolutie sneller worden gemanipuleerd in de software.

Programma's die BIO bestanden openen

Over BIO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bio verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mudbox Bio 3D File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.