Hoofd : Bestandsextensies : .pek Het dossier

.pek Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Peak Waveform File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.PEK optienummer

audiometagegevensbestand gebruikt door Adobe-toepassingen zoals Premiere Pro, After Effects, Soundbooth en Encore; bevat visuele golfvormgegevens die worden gebruikt voor het weergeven van audiogolfvormvoorbeelden op de audiotracktijdlijn.

Meer informatie

PEK-bestanden maken deel uit van een audiocache die is gemaakt door een component die de Adobe Media Encoder wordt genoemd en die multimediagegevens verwerkt in de software. PEK-bestanden worden meestal samen met een .CFA -bestand gemaakt, dat audiogegevens in een geoptimaliseerde indeling bevat.

U kunt PEK- en CFA-bestanden verwijderen en de software zal ze de volgende keer dat de gegevens nodig zijn opnieuw genereren de optie om caching uit te schakelen, wordt ingesteld in de toepassing.

OPMERKING: Adobe SoundBooth is in 2011 vervangen door Adobe Audition.

Programma's die PEK bestanden openen
Windows
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Adobe Encore CS6

Over PEK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pek verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Peak Waveform File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.