Hoofd : Bestandsextensies : .pho Het dossier

.pho Bestandsextensie

Bestandstype1 Gerber Photoplot File

Ontwikkelaar Ucamco
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

Wat is PHO file?

Bestand gemaakt door ontwerptoepassingen voor gedrukte schakelingen (PCB's); bevat een fotoplot, wat een gegenereerde afbeelding is van een PCB-ontwerp dat kan worden gebruikt bij het vervaardigen van PCB's; vaak gegenereerd vanuit een .GBR -bestand en kan worden bekeken in verschillende Gerber-compatibele applicaties.

Programma's die PHO bestanden openen

Bestandstype2 MBROLA Phonetic Data File

Ontwikkelaar The MBROLA Project
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.PHO optienummer2

Audiodatabestand gebruikt door MBROLA, een spraaksynthesizer die wordt gebruikt voor het genereren van spraakaudio in meerdere talen; bevat een lijst van fonemen, die de standaard hoorbare spraakeenheden zijn, evenals de duur van elk fenoom; gebruikt voor het genereren van .WAV , .MP3 of andere audiobestanden met menselijke spraak.

Meer informatie

OPMERKING: PHO-bestanden zelf zijn geen afspeelbare audiobestanden, omdat ze alleen de gegevens bevatten die nodig zijn om menselijke spraakaudio te genereren bij invoer in MBROLA.

Programma's die PHO bestanden openen
Windows
MBROLA

Over PHO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pho verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MBROLA Phonetic Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.