Hoofd : Bestandsextensies : .phy Het dossier

.phy Bestandsextensie

Bestandstype1 3ds Max Physique File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is PHY file?

3D-modelbestand gemaakt door 3ds Max, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor modellering en animatie; definieert hoe een 3D-huid eruitziet wanneer deze overeenkomt met de bewegingen van een tweevoetig skelet; stelt de tweevoetige lichaamsbouw in staat bewegingseigenschappen vast te leggen, zoals botstijfheid, uitpuilende spieren en strekken van de pezen.

Meer informatie

De lichaamsgegevens die zijn opgeslagen in PHY-bestanden kunnen opnieuw worden gebruikt op modellen met meerdere tweepolen.

Programma's die PHY bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 PhyMod Physical Modeling Data

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.PHY optienummer2

Gegevensbestand opgeslagen door PhyMod, een ouder fysiek modelleringsprogramma; kan elektronische geluiden maken en wijzigen.

Programma's die PHY bestanden openen
Windows
PhyMod

Over PHY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .phy verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PhyMod Physical Modeling Data beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.