Hoofd : Bestandsextensies : .pk2 Het dossier

.pk2 Bestandsextensie

Bestandstype Silkroad Online Game Data File

Ontwikkelaar Joymax
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.PK2 optienummer

Bevat spelgegevens die worden gebruikt door Silkroad, een massaal multiplayer online role-playing game (MMORPG) ontwikkeld door Joymax, een Zuid-Koreaans bedrijf; kan grafische afbeeldingen, geluiden, muziek, enz. bevatten; opgeslagen in een gecomprimeerde en gecodeerde indeling.

Meer informatie

Voorbeelden van PK2-bestanden zijn Media.pk2, Music.pk2, Map.pk2 en Particles.pk2. Silkroad P2K-bestanden zijn niet bedoeld om handmatig te worden geopend, maar kunnen mogelijk worden bewerkt met de XVI32 hex-editor.

Programma's die PK2 bestanden openen
Windows
Joymax Silkroad Online

Over PK2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pk2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Silkroad Online Game Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 10.04.2020:
Hallo! Bedankt voor je uitleg over .pk2-bestanden. Ik wist niet dat videogames hun aangepaste extensies hebben gemaakt. Als ik de datum van de invoer zie, begrijp ik dat het een oudere extensie is. Wat is het nut ervan tegenwoordig? Toen ik Silkroad las, aarzelde ik om verder te gaan, omdat ik niet op de hoogte was van dit spel, maar je artikel was echt goed om het concept van de extensie te begrijpen... Lees verder