Hoofd : Bestandsextensies : .sc3 Het dossier

.sc3 Bestandsextensie

Bestandstype SimCity 3000 City File

Ontwikkelaar Maxis
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.SC3 optienummer

Spelbestand gebruikt door SimCity 3000, een simulatiespel voor stad bouwen dat het vervolg is op SimCity 2000; bewaart de startvoorwaarden voor de stad, inclusief het terrein, gebouwen, water, wegen en andere kaartfuncties; kan een kaart zijn die bij het spel wordt geleverd of een aangepaste kaart die door de speler is gemaakt.

Meer informatie

SimCity 3000 is in 1999 uitgebracht voor oudere versies van Windows (bijvoorbeeld Windows 98). Om het spel in recente versies van Windows te spelen, kunt u emulatiesoftware zoals Oracle VirtualBox gebruiken. Installeer eerst de oudere Windows-versie en installeer vervolgens SimCity 3000.

Programma's die SC3 bestanden openen

Over SC3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sc3 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SimCity 3000 City File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.