Hoofd : Bestandsextensies : .pkf Het dossier

.pkf Bestandsextensie

Bestandstype Audition Peak File

Ontwikkelaar Adobe
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.PKF optienummer

Peak-bestand gemaakt door Adobe Audition, een toepassing voor audioproductie; bevat golfvormgegevens gerelateerd aan een specifiek .WAV bestand; automatisch gegenereerd wanneer een audiobestand wordt geopend of geïmporteerd.

Meer informatie

PKF-bestanden bieden een visuele weergave van de golfvorm in een audiobestand. Zodra een PKF-bestand is gegenereerd, hoeft de golfvorm niet opnieuw te worden gerenderd telkens wanneer het audiobestand of het bijbehorende projectbestand wordt geopend. OPMERKING OPMERKING: het PKF-formaat is geïntroduceerd in Adobe Audition CS5.5 . Het is vergelijkbaar met het .PK formaat gebruikt door vorige versies van Audition, maar bevat drijvende-kommagegevens en kan golfvormgegevens weergeven voor audiosignalen van meer dan 0dB. Omdat PKF-bestanden een nieuwere bestandsindeling gebruiken dan PK-bestanden, worden ze alleen herkend door Audition CS5.5 en hoger.

Programma's die PKF bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Over PKF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pkf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Audition Peak File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.