Hoofd : Bestandsextensies : .ply Het dossier

.ply Bestandsextensie

Bestandstype1 Finale Playback File

Ontwikkelaar MakeMusic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is PLY file?

muziekbestand gemaakt door Finale muzieknotatiesoftware; slaat audiogegevens op voor bladmuziek die kunnen worden weergegeven in de software; gebruikt voor het spelen van muzikale composities.

Programma's die PLY bestanden openen
Windows
MakeMusic Finale
Macintosh
MakeMusic Finale

Bestandstype2 Polygon Model File

Ontwikkelaar Stanford University
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text and Binary

.PLY optienummer2

Driedimensionaal afbeeldingsbestand gemaakt met de Polygoon-bestandsindeling, een open standaard die objecten beschrijft als een verzameling polygonen; bevat een koptekst gevolgd door een lijst met hoekpunten die de vorm van elke polygoon specificeren.

Meer informatie

PLY-bestanden worden door veel verschillende 3D-programma's gebruikt. Ze kunnen worden opgeslagen in een binaire of platte tekstindeling.

OPMERKING: sinds de PLY-bestandsindeling is ontwikkeld aan de Stanford University, is het ook bekend als de Stanford Triangle-indeling.

Programma's die PLY bestanden openen
Windows
Blender
quick3D
Microsoft Paint 3D
MeshLab
Okino Computer Graphics PolyTrans
Wolfram Research Mathematica
Microsoft 3D Builder
Linux
Blender
MeshLab
Wolfram Research Mathematica
ZipPack
PLY Tools
RPly
Macintosh
Blender
MeshLab
Wolfram Research Mathematica

Over PLY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ply verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Polygon Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.