Hoofd : Bestandsextensies : .policy Het dossier

.policy Bestandsextensie

Bestandstype Java Policy Implementation File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.POLICY optienummer

Een POLICY-bestand is een configuratiebestand dat wordt gebruikt door Java Runtime Environment (JRE) en Java SE Development Kit (JDK) om de verleende machtigingen voor elk Java-programma te bepalen. Het bevat een lijst met toestemmingsinformatie die de typen toegang tot systeemresources aangeeft die door een Java-programma kunnen worden gebruikt.

Meer informatie

Java Virtual Machine (JVM) stelt een computer in staat een Java-programma uit te voeren. JRE is een softwarepakket met een JVM-implementatie en een Java Class Library-implementatie. JDK is een superset van JRE en wordt ook geleverd met Java-programmeertools. POLICY-bestanden worden gebruikt door JRE en JDK om de rechten te bepalen van Java-programma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Het bestand verleent toegang tot acties zoals lees- en schrijfrechten voor bestanden in een bepaalde map.

U kunt POLICY-bestanden maken en bewerken met een teksteditor of het policytool-hulpprogramma, dat kan worden geopend door policytool te typen op de opdrachtregel in de JDK. Als een POLICY-bestand wordt bijgewerkt, moeten de Java-programma's opnieuw worden opgestart om de updates toe te passen. Als er syntaxisfouten in het POLICY-bestand zijn, mislukken de Java-programma's. Gebruik van het policytool-hulpprogramma helpt syntaxisfouten te voorkomen.

Er zijn standaard 2 POLICY-bestanden, één is een POLICY-bestand voor het hele systeem en de andere is een POLICY-bestand van de gebruiker. De locatie van standaard POLICY-bestanden voor het hele systeem:

Windows: java.home \ lib \ security \

macOS / Linux: java.home / lib / security /

De locatie van standaardgebruikers POLICY-bestanden (user.home is de thuismap van de gebruiker):

Windows: user.home \ .java.policy

macOS / Linux: gebruiker .Home / .java.policy

Gemeenschappelijke POLICY bestandsnamen

java.policy - De naam van de standaard, systeembrede en gebruikers POLICY-bestanden.

Programma's die POLICY bestanden openen

Over POLICY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .policy verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Policy Implementation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.