Hoofd : Bestandsextensies : .ppc Het dossier

.ppc Bestandsextensie

Bestandstype1 Mobile Data Studio Project File

Ontwikkelaar CreativityCorp
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

Wat is PPC file?

Projectbestand gemaakt door Mobile Data Studio, een toepassing die wordt gebruikt voor het maken van bedrijfstoepassingen voor mobiele apparaten; slaat een verzameling pagina's van de gebruikersinterface op die interactieve velden bevatten; stelt gebruikers in staat om de ontwikkeling van de applicatieontwikkeling op te slaan.

Programma's die PPC bestanden openen

Bestandstype2 Adobe Presenter Audio File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.PPC optienummer2

Audiobestand gemaakt door Adobe Presenter, een plug-in voor Microsoft PowerPoint gebruikt om dynamische presentaties te maken; bevat vaak spraakopnamen die door de gebruiker zijn gemaakt, maar kan ook geïmporteerde audiogegevens bevatten; gebruikt voor het toevoegen van muziek, geluiden en spraakopnamen aan presentatiedia's.

Meer informatie

OPMERKING: Adobe introduceerde de nieuwe .PPCX -indeling in Adobe Presenter 7. Oude audio-inhoud in het PPC-formaat moet worden geconverteerd naar het nieuwe PPCX-formaat zodat de audio correct werkt. Deze conversie kan worden uitgevoerd in de Presenter 7-software.

Programma's die PPC bestanden openen

Over PPC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ppc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Presenter Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.