Hoofd : Bestandsextensies : .proqc Het dossier

.proqc Bestandsextensie

Bestandstype ProPresenter Quartz Composition

Ontwikkelaar Renewed Vision
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.PROQC optienummer

Composer-documenten gemaakt door ProPresenter om Quartz-bestanden te bekijken ( .QTZ ); bevat verwerkte en gerenderde grafische gegevens die voor animaties worden gebruikt; lijkt op een QuickTime-film, maar is veel kleiner van formaat.

Meer informatie

ProPresenter is een multimediapakket dat wordt gebruikt voor het organiseren en weergeven van presentaties. Het wordt meestal gebruikt door kerken, sportevenementen en televisie-uitzendingen. Het ondersteunt een verscheidenheid aan media, waaronder afbeeldingen, audio en video.

Programma's die PROQC bestanden openen
Windows
Renewed Vision ProPresenter
Macintosh
Renewed Vision ProPresenter

Over PROQC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .proqc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ProPresenter Quartz Composition beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.