Hoofd : Bestandsextensies : .psy Het dossier

.psy Bestandsextensie

Bestandstype1 Psycle Song File

Ontwikkelaar PSYCLEDELICS
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is PSY file?

Bestand gemaakt door Psycle Modular Music Creation Studio, een modulair muziekprogramma dat wordt gebruikt om gesynthetiseerde liedjes te genereren; slaat "modulaire muziek" -blokken op als invoerpatronen en effecten die zijn georganiseerd in de sequencer; gebruikt voor het genereren van MIDI-achtige muziek.

Meer informatie

PSY-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar .WAV -bestanden of naar .XM FastTracker 2-nummers.

Programma's die PSY bestanden openen

Bestandstype2 The Psychedelic Screen Saver Settings File

Ontwikkelaar Synthesoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.PSY optienummer2

instellingenbestand gebruikt door The Psychedelic Screen Saver, een programma dat wordt gebruikt om kleurrijke schermbeveiligingen weer te geven; opgeslagen in platte tekst en bevat eigenschappen voor kleuren, vormen, rotaties en andere effecten voor de screensaver; gebruikt voor het genereren van visuele patronen.

Meer informatie

De parameters die in PSY-bestanden zijn opgeslagen, worden allemaal in hetzelfde Psychedelic-schermbeveiligingsbestand geladen, dat de bestandsnaam PSYCH.SCR heeft. De waarden veranderen eenvoudig de eigenschappen van de screensaver, zodat deze anders wordt weergegeven voor verschillende parameters.

Programma's die PSY bestanden openen

Over PSY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .psy verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype The Psychedelic Screen Saver Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.