Hoofd : Bestandsextensies : .ps Het dossier

.ps Bestandsextensie

Bestandstype PostScript File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PS optienummer

Een PS-bestand is een afbeelding die is opgeslagen in de PostScript-paginabeschrijvingstaal. Het kan vectorafbeeldingen, rasterafbeeldingen en tekst bevatten. PS-bestanden kunnen rechtstreeks worden afgedrukt door een PostScript-printer (d.w.z. met een Raster Image Processor) zonder te worden geopend in een toepassing.

Meer informatie

PS-bestanden zijn grotendeels vervangen door andere bestandsindelingen van de pagina-indeling, zoals .PDF . Toch worden ze nog steeds ondersteund door veel printers en programma's. Over het algemeen kunnen ze worden geopend door elk printerhulpprogramma dat PostScript ondersteunt.

OPMERKING: U kunt PS-bestanden naar PDF's converteren met Acrobat Distiller, een programma dat is meegeleverd met Adobe Acrobat.

Programma's die PS bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Google Drive
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CorelDRAW
Squared 5 MPEG Streamclip
Scribus
GPL Ghostscript
Linux
Adobe Acrobat
Google Drive
vhf interservice Cenon
Evince
Scribus
GSView
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Google Drive
Adobe Illustrator
vhf interservice Cenon
Adobe Photoshop Elements 2019
Squared 5 MPEG Streamclip
Scribus
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Over PS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ps verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PostScript File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.