Hoofd : Bestandsextensies : .ps2 Het dossier

.ps2 Bestandsextensie

Bestandstype1 PCSX2 Memory Card File

Ontwikkelaar PCSX2
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is PS2 file?

Bestand gebruikt door PCSX2, een PlayStation 2 (PS2) -emulator; bevat een geheugenkaartafbeelding die opgeslagen gebruikersgegevens kan bevatten; kan worden geopend met het programma mymc om opgeslagen spellen te extraheren en om te zetten naar formaten zoals .PSU .

Meer informatie

PCSX2 gebruikt .P2S bestanden voor opgeslagen staten (of bestanden zonder extensie in eerdere versies van de software).

OPMERKING: Sharkport, een PlayStation 2-accessoire, gebruikt ook de ". ps2 "extensie, maar voor opgeslagen spellen in plaats van geheugenkaartafbeeldingen. Daarom moet u, als u een PS2-bestand ontvangt, testen voor zowel PCSX2- als Sharkport-bestandstypen.

Programma's die PS2 bestanden openen
Windows
mymc
PCSX2
Linux
PCSX2

Bestandstype2 Sharkport Saved Game

Ontwikkelaar Sharkport
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.PS2 optienummer2

Opgeslagen spelbestand gemaakt door Sharkport, een PlayStation 2 (PS2) hardware-accessoire gebruikt voor het overbrengen van gegevens naar een pc; bevat een PS2-opgeslagen spel, maar in het Sharkport-bestandsformaat; gebruikt voor het delen van opgeslagen spellen met anderen via e-mail en internet.

Meer informatie

De extensie ".ps2" wordt ook gebruikt door geheugenkaartimages van PCSX2 (PlayStation 2-emulator). De indelingen Sharkport en PCSX2 ".ps2" zijn echter niet compatibel met elkaar. Daarom, als u een PS2-bestand ontvangt, moet u het mogelijk testen met zowel Sharkport als PCSX2. PCSX2 gebruikt de .P2S extensie voor opslaan.

Sharkport PS2-bestanden kunnen worden geconverteerd naar andere PlayStation 2-opslagformaten met behulp van PS2 Save Builder. U moet echter eerst de extensie ".ps2" wijzigen in .MD , de extensie die wordt gebruikt door eerdere versies van Sharkport.

Programma's die PS2 bestanden openen

Bestandstype3 Microsoft Search Catalog Index File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.PS2 optienummer3

Systeembestand gemaakt door Indexing Service, een onderdeel van Microsoft Windows gebruikt om automatisch een doorzoekbare bestandssysteemindex te genereren; bevat gegevens die ervoor zorgen dat de Windows-zoekopdracht bestandsinformatie sneller opzoekt.

Meer informatie

PS2-bestanden, samen met andere zoekindexbestanden, worden vaak gemaakt in de directory C: \ System Volume Information \ catalog.wci.

Programma's die PS2 bestanden openen

Over PS2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ps2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Search Catalog Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.