Hoofd : Bestandsextensies : .ptx Het dossier

.ptx Bestandsextensie

Bestandstype1 Pro Tools Session File

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is PTX file?

Sessiebestandindeling geïntroduceerd met Pro Tools 10 digitale audiowerkstation (DAW) -software; ondersteunt audio-, MIDI- en software-instrumenttracks, evenals effecten, mixing-instellingen en andere bewerkingen; bewaart referenties naar audiobestanden, maar niet de audiobestanden zelf.

Meer informatie

OPMERKING: Pro Tools 7-9 gebruiken de .PTF -indeling en kunnen geen PTX-bestanden openen. U kunt PTX-bestanden echter converteren naar het PTF-formaat met Pro Tools 10 en hoger in het dialoogvenster Sessie-exemplaar opslaan. Merk op dat sommige nieuwere functies van Pro Tools 10 verloren gaan als u opslaat naar de oudere indeling, zoals instellingen voor clipversterking.

Programma's die PTX bestanden openen
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Bestandstype2 E-Transcript File

Ontwikkelaar Thomson West
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.PTX optienummer2

Bestand gemaakt door E-Transcript Manager, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van gecertificeerde elektronische transcripten; bevat transcriptiegegevens die zijn opgenomen in een rechtszaalhoorzitting; het meest gebruikt door rechtbank-rapporterende bedrijven bij het maken van wettelijke afschriften voor advocaten; gemaakt om de bestandsgrootte van geüploade transcripten te verminderen.

Meer informatie

E-Transcripts kunnen ook de extensie ".exe" gebruiken, waardoor het transcript kan worden bekeken vanuit een op zichzelf staand bestand. E-mailfilters stoppen echter vaak de levering van ".exe" -bestanden. Om deze reden is het PTX-bestandsformaat aangemaakt als niet-uitvoerbare indeling om gemakkelijker e-mailserverfilters te omzeilen.

PTX E-transcripten kunnen heen en weer worden geconverteerd tussen ".exe" E-Transcripten.

OPMERKING: RealLegal, de ontwikkelaars van het PTX-formaat, is overgenomen door LiveNote en vervolgens door Thomson West. Zowel de merken West als RealLegal worden gebruikt om vergelijkbare softwaretoepassingen te adverteren en te verkopen. De Mac-versie van RealLegal E-Transcript Viewer is alleen beschikbaar voor Mac OS Classic, de voorganger van Mac OS X.

Programma's die PTX bestanden openen

Bestandstype3 Pentax RAW Image File

Ontwikkelaar Pentax
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.PTX optienummer3

Ongecomprimeerd RAW-beeldbestand vastgelegd met een Pentax-camera; slaat beeldgegevens op precies zoals vastgelegd door de sensor van de camera; kan worden bekeken met de Pentax-software die bij de camera is geleverd.

Meer informatie

De meeste Pentax RAW-afbeeldingsbestanden gebruiken de .PEF -extensie.

Programma's die PTX bestanden openen
Windows
GIMP
Microsoft Windows Photos
Pentax Photo Browser or Photo Laboratory
MAGIX Xara Xtreme
MAGIX Photostory Deluxe
Linux
GIMP
UFRaw
UFRaw (Unidentified Flying Raw)
The GIMP with UFRaw plugin
Macintosh
GIMP
MacPhun ColorStrokes
Pentax Photo Browser or Photo Laboratory
Pentax Photo Browser or Photo

Bestandstype4 Paint Shop Pro Texture File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.PTX optienummer4

Textuur-vooringesteld bestand gebruikt door Paint Shop Pro, een beeldbewerkingsprogramma; slaat beeldtextuurinformatie op die wordt gebruikt voor het toepassen van texturen op vormen en objecten binnen Paint Shop Pro; vaak opgeslagen samen met een overeenkomstig .BMP -bestand.

Programma's die PTX bestanden openen

Over PTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ptx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Paint Shop Pro Texture File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.