Hoofd : Bestandsextensies : .ptz Het dossier

.ptz Bestandsextensie

Bestandstype E-Transcript Bundle File

Ontwikkelaar Thomson West
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PTZ optienummer

E-transcriptbestand gemaakt door LiveNote of Case Notebook, waarmee gebruikers digitale artefacten kunnen opslaan in gerechtelijke procedures; bevat tekst en multimedia-inhoud in een enkele "bundel", inclusief legale transcripties ( .PTX bestanden), rechtszaalvideo, tentoonstellingen en verklaringen; gebruikt om juridische procedures te beoordelen en te analyseren.

Meer informatie

OPMERKING: RealLegal, de ontwikkelaars van het PTZ-formaat, is overgenomen door Thomson West. Zowel de merken West als RealLegal worden gebruikt voor het adverteren en verkopen van vergelijkbare softwareprogramma's. RealLegal heeft een oudere versie van RealLegal E-Transcript Viewer voor Mac uitgebracht, maar de software is alleen compatibel met Mac OS Classic, de voorganger van Mac OS X.

Programma's die PTZ bestanden openen

Over PTZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ptz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype E-Transcript Bundle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.