Hoofd : Bestandsextensies : .pxls Het dossier

.pxls Bestandsextensie

Bestandstype Pixelmator Style File

Ontwikkelaar Pixelmator Team
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.PXLS optienummer

Shape-bestand gebruikt door Pixelmator, een raster grafische editor voor Mac OS X; bevat specificaties voor standaard en aangepaste stijl voor een Pixelmator-afbeelding; omvat kleur, lijnbreedte, schaduwhoek, schaduwschaduwen binnenshuis en reflectievlak.

Meer informatie

Als u een Pixelmator-stijl wilt toevoegen, past u uw stijl aan in het palet, klikt u op het tandwielpictogram in het palet en selecteert u Stijl toevoegen.

Als u een Pixelmator-stijl wilt importeren, klikt u op het tandwielpictogram in het stijlenpalet, selecteer Stijl importeren ..., navigeer naar uw bestand en klik op Openen.

Programma's die PXLS bestanden openen
Macintosh
Pixelmator

Over PXLS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .pxls verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Pixelmator Style File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.