Hoofd : Bestandsextensies : .q1 Het dossier

.q1 Bestandsextensie

Bestandstype Winamp Equalizer Presets File

Ontwikkelaar Nullsoft
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.Q1 optienummer

Library of equalizer (EQ) -instellingen gemaakt door Winamp, een toepassing voor het afspelen van audio; bevat meerdere presets voor verschillende EQ-instellingen, te herkennen aan de naam.

Meer informatie

Winamp bevat een Q1 genaamd Winamp.q1 bestand dat verschillende EQ presets bevat. Voorbeelden zijn Classic, Club, Dance, Pop, Rock, etc. Wanneer u een aangepaste preset maakt, wordt deze toegevoegd aan de lijst met presets die is opgeslagen in het standaard Q1-bestand.

U kunt aangepaste EQ-instellingen opslaan op selecteer Opties → Equalizer → Voorinstelling opslaan → Voorinstelling ... in de menubalk van Winamp. U kunt een specifieke EQ-voorinstelling laden vanuit een Q1-bestand door Opties → Equalizer → Laadvoorinstelling → Voorinstelling ... te selecteren.

De standaardlocatie van het Q1-bestand is: C: \ Users \ Administrator \ AppData \ Roaming \ Winamp

Gemeenschappelijke Q1 bestandsnamen

Winamp.q1 - Het standaard EQ presets-bestand dat wordt gebruikt door Winamp.

Programma's die Q1 bestanden openen
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Over Q1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .q1 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Winamp Equalizer Presets File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.