Hoofd : Bestandsextensies : .s16 Het dossier

.s16 Bestandsextensie

Bestandstype Digital Voice Recorder Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.S16 optienummer

Een S16-bestand is een audiobestand gemaakt door verschillende digitale spraakrecorders, waaronder Sharp PA-VR10E en RCA RP5017A. Het bevat opgenomen audio en kan ook gebeurtenismarkeringsnummers (maximaal 50) bevatten die door de gebruiker zijn toegevoegd, waardoor de gebruiker naar specifieke delen van de opname kan gaan.

Meer informatie

S16-bestanden kunnen alleen worden afgespeeld in de digitale stemrecorder die ze heeft gemaakt. Ze kunnen als back-up naar een computer worden overgebracht via een USB-kabel, maar ze kunnen niet worden afgespeeld in een programma op een computer. S16-bestanden kunnen echter worden geconverteerd naar .WAV bestanden met Sharp Data Conversion Tool voor PA-VR-serie (ook bekend als PAVR), die alleen beschikbaar is voor Windows.

OPMERKING: de naam van een S16 bestand bevat meestal de datum waarop het is gemaakt en een nummer dat de volgorde aangeeft waarin het is gemaakt.

Programma's die S16 bestanden openen

Over S16 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .s16 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Digital Voice Recorder Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.