Hoofd : Bestandsextensies : .q2 Het dossier

.q2 Bestandsextensie

Bestandstype Winamp Equalizer Auto-Load Presets File

Ontwikkelaar Nullsoft
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.Q2 optienummer

Bibliotheek met door de gebruiker gemaakte equalizer (EQ) -instellingen gemaakt in Winamp, een programma voor het afspelen van audio; bevat automatisch ladende presets van EQ-instellingen voor specifieke mediabestanden.

Meer informatie

Winamp maakt een Q2-bestand met de naam Winamp.q2 nadat de eerste automatisch ladende voorinstelling is opgeslagen en alle volgende automatisch ladende voorinstellingen daarin ook zijn opgeslagen. Deze presets worden automatisch geladen wanneer het bijbehorende mediabestand wordt geopend, zolang "Auto" is ingeschakeld in het EQ-menu.

U kunt auto-load EQ-instellingen opslaan door Opties → Equalizer → Voorinstelling opslaan te selecteren → Voorinstelling automatisch laden ... in de menubalk van Winamp. EQ-voorinstellingen kunnen vanuit een Q2-bestand worden geladen door Opties → Equalizer → Laadvoorinstelling → Voorinstelling automatisch laden te selecteren ...

De standaardlocatie van het Q2-bestand is: C: \ Users \ Administrator \ AppData \ Roaming \ Winamp

OPMERKING: Universal Winamp EQ-presets worden opgeslagen in een .Q1 -bestand.

Gemeenschappelijke Q2 bestandsnamen

Winamp.q2 - Het standaard EQ automatisch ladende voorinstellingenbestand dat wordt gebruikt door Winamp.

Programma's die Q2 bestanden openen

Over Q2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .q2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Winamp Equalizer Auto-Load Presets File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.