Hoofd : Bestandsextensies : .rc2 Het dossier

.rc2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Visual Studio Resources File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is RC2 file?

Ontwikkelaarsbestand gebruikt door Visual Studio, een softwareontwikkelingsprogramma voor Windows; bespaart bronnen, zoals pictogrammen, bitmaps en componenten van de gebruikersinterface; verschilt van een .RC bestand omdat de Resource Compiler van Visual Studio de bronnen in het RC2-bestand niet beheert.

Meer informatie

RC2-bestanden kunnen ook als include worden gebruikt in RC-bestanden. Als dit is gebeurd, kan het RC2-bestand fungeren als een gedeelde bibliotheek tussen projecten.

Programma's die RC2 bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio

Bestandstype2 Samsung Mobile Device Firmware File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.RC2 optienummer2

Systeembestand gebruikt door sommige mobiele Samsung-apparaten; bevat gegevens die worden gebruikt voor het uitvoeren van het besturingssysteem; niet bedoeld om handmatig te worden geopend of bewerkt, maar sommige gebruikers van mobiele telefoons hebben programma's zoals MultiLoader gebruikt om het apparaat met aangepaste aanpassingen te "flitsen".

Meer informatie

MultiLoader is niet meer onderhouden en wordt niet meer onderhouden.

Programma's die RC2 bestanden openen
Windows
MultiLoader

Over RC2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rc2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung Mobile Device Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.