Hoofd : Bestandsextensies : .rels Het dossier

.rels Bestandsextensie

Bestandstype Open Office XML Relationships File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat XML

.RELS optienummer

Bestand in Microsoft Open Office XML-documenten; bevat XML-specificaties voor hoe "onderdelen" binnen een "pakket" verbonden zijn om een document te vormen; opgeslagen in een map _rels van een Open Office XML-document.

Meer informatie

Relaties binnen RELS-bestanden worden gedeclareerd met behulp van de XML-syntaxis < Relatie Id="someID" Type="relationshipType" Target="targetPart" / >, waarbij Id de unieke door de gebruiker gedefinieerde tekenreeks is, Type is het type inhoud en Doel is het doelbestand dat voor de relatie wordt gebruikt.

Programma's die RELS bestanden openen
Windows
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Over RELS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rels verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Open Office XML Relationships File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.