Hoofd : Bestandsextensies : .rmt Het dossier

.rmt Bestandsextensie

Bestandstype1 Router Firmware File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is RMT file?

Firmware-bestand gebruikt door verschillende routers, waaronder Linksys-routers; bevat gegevens en programma's die worden gebruikt om een router te bedienen; gebruikt om firmware-updates te bieden voor bugfixes en beveiligingspatches.

Meer informatie

RMT-bestanden worden meestal bijgewerkt met een webbrowser die is verbonden met een webtoepassing die op de router wordt gehost.

Programma's die RMT bestanden openen
Windows
Microsoft Internet Explorer
Macintosh
Apple Safari
iOS
Apple Safari

Bestandstype2 Raster Music Tracker Song File

Ontwikkelaar Radek Sterba
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.RMT optienummer2

Een RMT-bestand bevat een module gemaakt door Raster Music Tracker, een programma dat wordt gebruikt om Atari XE / XL-muziek te maken in Windows. Het slaat informatie op over een nummer, inclusief de nootpatronen, instrumenten, snelheid en lengte van de song.

Meer informatie

RMT-bestanden worden voornamelijk gemaakt en geopend met Raster Music Tracker. De Raster Music Tracker (RMT) -indeling wordt echter ook ondersteund door Another Slight Atari Player.

U kunt een RMT-bestand openen door Bestand → Laden ... te selecteren en vervolgens het RMT-bestand te kiezen dat u wilt openen . U kunt een RMT-bestand maken door Bestand → Opslaan of Opslaan als ... te selecteren.

OPMERKING: Met Raster Muziek Tracker kunnen Windows-gebruikers de mogelijkheden van de Atari POKEY-soundchip uit 1979, gebruikt in Atari 8-bit, emuleren thuiscomputers en Atari-arcadegames in de jaren 80.

Programma's die RMT bestanden openen

Over RMT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rmt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Raster Music Tracker Song File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.