Hoofd : Bestandsextensies : .mns Het dossier

.mns Bestandsextensie

Bestandstype AutoCAD Interface Settings File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.MNS optienummer

Gebruikersinterface-instellingenbestand gebruikt door AutoCAD, een 2D- en 3D-ontwerp en documentatietool; slaat ASCII-teksteigenschappen op die definiëren hoe elementen van de gebruikersinterface worden weergegeven; kan worden gebruikt voor het aanpassen van de lay-out van de AutoCAD-werkruimte.

Meer informatie

AutoCAD ondersteunde MNS-bestanden vóór versie 2006. MNS-bestanden zijn hetzelfde als .MNU bestanden, maar kunnen geen speciale opmaak of opmerkingen bevatten.

OPMERKING: Autodesk heeft MNS-bestanden vervangen door .CUI bestandsformaat in AutoCAD 2006. CUI-bestanden werden later vervangen door .CUIX bestanden in AutoCAD 2010. MNS-bestanden kunnen worden geconverteerd naar CUIX-bestanden met behulp van het tabblad Transfer van de CUI-opdracht in AutoCAD 2010.

Programma's die MNS bestanden openen
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Over MNS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mns verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AutoCAD Interface Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.