Hoofd : Bestandsextensies : .rs Het dossier

.rs Bestandsextensie

Bestandstype1 Rust Source Code File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is RS file?

Ontwikkelaarsbestand geschreven in Rust, een programmeertaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van grootschalige, krachtige toepassingen; maakt gebruik van taalconstructies die ontwikkelaars helpen algemene programmeerfouten te vermijden, zoals bufferoverlopen of gebrek aan typeveiligheid.

Meer informatie

RS-bestanden kunnen worden gecompileerd met rustc, de Rust-compiler, en vervolgens worden uitgevoerd als een programma op het doelplatform.

Programma's die RS bestanden openen
Linux
rustc

Bestandstype2 Windows Rating System File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.RS optienummer2

Bestand gebruikt door het Windows-besturingssysteem; bevat beoordelingssysteeminformatie die wordt gebruikt voor het toepassen van ouderlijk toezicht op web- en desktopinhoud; in de map C: \ Windows \ System32 \.

Meer informatie

Voorbeeld RS-bestanden bevatten esrb.rs voor ratings van ESRB (Entertainment Software Rating Board) en WEB.rs voor beoordelingen van webcontent.

Programma's die RS bestanden openen

Bestandstype3 Sun Raster Graphic

Ontwikkelaar Sun Microsystems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.RS optienummer3

Beeldformaat gebruikt door Sun Microsystems-computers en vaak gemaakt op een Unix-werkstation; gebruikt dezelfde opmaak als .RAS en .SUN bestanden maar heeft een andere bestandsextensie.

Programma's die RS bestanden openen
Windows
GIMP
XnViewMP
Linux
GIMP
XnViewMP
Macintosh
GIMP
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Bestandstype4 RapidSketch Document

Ontwikkelaar Utilant
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.RS optienummer4

Tekening gemaakt door RapidSketch, een programma dat wordt gebruikt voor het schetsen van residentiële en commerciële eigendommen; mei bevat een thuisplattegrond of een lay-out van een gehele woning; gebruikt voor ontwerp, beoordeling, beoordeling en bouwwerkzaamheden; kan worden gebruikt voor het nauwkeurig berekenen van vierkante meters.

Programma's die RS bestanden openen

Over RS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype RapidSketch Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.