Hoofd : Bestandsextensies : .rsa Het dossier

.rsa Bestandsextensie

Bestandstype1 RSA Certificate File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is RSA file?

Bestand dat een RSA digitaal certificaat bevat; gebruikt in public-key cryptografie en maakt het mogelijk dat een externe entiteit wordt geverifieerd; kan worden gebruikt door een softwareprogramma voor beveiligde communicatie met een externe server.

Meer informatie

Voorbeelden van softwareprogramma's die RSA-bestanden gebruiken, zijn Mozilla Firefox en Adobe Photoshop Elements. Firefox gebruikt ze zodat ontwikkelaars browserextensies digitaal kunnen ondertekenen ( .XPI bestanden).

Programma's die RSA bestanden openen
Windows
Mozilla Firefox
OpenSSL
Linux
Mozilla Firefox
OpenSSL
Macintosh
Mozilla Firefox
OpenSSL

Bestandstype2 Minecraft JAR Codesign File

Ontwikkelaar Mojang
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.RSA optienummer2

Bestand gebruikt door Minecraft, een open 3D-wereldbouwspel geschreven in de programmeertaal Java; opgeslagen in de map / META-INF / van het Minecraft.jar-spelbestand en gebruikt de bestandsnaam CODESIGN.RSA; bevat informatie die de bestanden binnen het bestand .JAR verifieert.

Meer informatie

Het CODESIGN.RSA-bestand wordt ook opgeslagen met het bestand CODESIGN.SF. Er mag niet met het bestand geknoeid worden of het spel werkt mogelijk niet goed. CODESIGN.RSA heette voorheen MOJANG_C.DSA.

OPMERKING: de META-INF-directory is een standaardconventie die door JAR-bestanden wordt gebruikt om metadata voor het archief op te slaan.

Programma's die RSA bestanden openen
Windows
Mojang Minecraft
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Over RSA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rsa verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Minecraft JAR Codesign File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.