Hoofd : Bestandsextensies : .dt2 Het dossier

.dt2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Live Messenger Emoticon Image File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is DT2 file?

Afbeeldingsbestand gebruikt door Windows Live Messenger, een programma dat wordt gebruikt voor online chatten; bevat een emoticon-afbeelding in de indeling .GIF of .PNG ; gebruikt voor het invoegen van emoticons in online chatvensters; kan hernoemd worden met een ".gif" of ".png" extensie en geopend in een image viewer.

Meer informatie

In Windows XP worden DT2-bestanden meestal opgeslagen in de volgende gebruikerssubdirectory: "\ Toepassingsgegevens \ Microsoft \ Messenger \ [LiveID] \ ObjectStore \ CustomEmoticons".

In Windows Vista worden ze meestal opgeslagen in de volgende gebruikerssubdirectory: "\ AppData \ Microsoft \ Messenger \ [LiveID] \ ObjectStore \ CustomEmoticons ".

DT2-bestanden worden gebruikt in combinatie met .ID2 bestanden om het gebruik van emoticons in Windows Live Messenger mogelijk te maken.

OPMERKING: Windows Live Messenger werd stopgezet in 2013 en is verplaatst naar Skype.

Programma's die DT2 bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Live Messenger

Bestandstype2 DTED Level 2 File

Ontwikkelaar National Geospatial-Intelligence Agency
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.DT2 optienummer2

Digital Terrain Elevation Data (DTED) Niveau 2-bestand dat door GIS-programma's wordt gebruikt voor het weergeven van hoogtegegevens op het terrein; bevat een rooster met op gelijke afstanden van elkaar geplaatste punten; vaak gebruikt in militaire systemen die informatie over hellingspercentage, hoogte en oppervlakcontour vereisen.

Meer informatie

DTED Level 0 .DT0 en Level 1 .DT1 -bestanden vangen ook terreinhoogtegegevens op. Niveau 2-bestanden hebben de hoogste resolutiegegevens en Niveau 0-bestanden hebben de laagste resolutie. Niveau 2-gegevens bevatten een afstand van één boogseconden, of ongeveer 30 meter.

Programma's die DT2 bestanden openen
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blue Marble Geographics Global Mapper
Safe Software FME Desktop
TatukGIS Viewer
Pitney Bowes MapInfo
Linux
ESRI ArcGIS Desktop

Over DT2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dt2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DTED Level 2 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.