Hoofd : Bestandsextensies : .rsf Het dossier

.rsf Bestandsextensie

Bestandstype1 LEGO MINDSTORMS EV3 Robot Sound File

Ontwikkelaar The LEGO Group
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is RSF file?

Geluidsbestand gemaakt door LEGO MINDSTORMS EV3, een programma waarmee u LEGO-robots kunt maken en programmeren; bevat audio die is opgenomen met de Sound Editor-tool in de LEGO MINDSTORMS EV3-toepassing.

Meer informatie

Als u het RSF-bestand wilt maken, selecteert u Tools → Sound Editor, neemt u uw audio op, klikt u op Opslaan, geeft u de naam op en klikt u op OK. Als u uw RSF-bestand wilt bekijken, gaat u naar uw project, klikt u op het moersleutelpictogram en selecteert u het tabblad 'Geluiden'.

Als u het RSF-bestand wilt exporteren, klikt u op het moersleutelpictogram linksboven in het projectscherm. selecteer in de toepassing uw RSF-bestand op het tabblad "Geluiden", klik op Exporteren onder aan het venster, geef uw bestand een naam, kies de opslaglocatie en klik op Opslaan.

U kunt niet dubbelklikken op de bestand om het te openen, moet u het importeren. Om het RSF-bestand te importeren, klikt u op het moersleutelpictogram in de linkerbovenhoek van het projectscherm van de toepassing, selecteert u het tabblad "Geluiden", klikt u op Importeren onder in het venster, navigeert u naar het RSF-bestand, selecteert u het en klikt u op Open.

Programma's die RSF bestanden openen
Windows
LEGO MINDSTORMS EV3
Macintosh
LEGO MINDSTORMS EV3

Bestandstype2 Recovery State File

Ontwikkelaar EaseUS
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.RSF optienummer2

Bestand gemaakt door de Data Recovery Wizard, een programma dat gebruikers helpt verloren gegevens van hun computer, opslagapparaat en server te herstellen; bevat herstelscanresultaten voor door de gebruiker opgegeven bestandstypes en locaties.

Meer informatie

Het doel van het RSF-bestand is om u een manier te bieden om uw scanresultaten te exporteren, zodat u op een later tijdstip verder kunt gaan met het herstel van uw bestanden. Wanneer u uw herstelproces wilt hervatten, kunt u het bestand importeren. Het RSF-bestand is vooral handig bij het uitvoeren van lange diepe scans die u niet wilt herhalen.

Programma's die RSF bestanden openen
Windows
EaseUS Data Recovery Wizard
Macintosh
EaseUS Data Recovery Wizard for Mac

Bestandstype3 Riky's Soft Document

Ontwikkelaar Riky's Soft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.RSF optienummer3

Documentindeling gebruikt door Riky's Soft Bangun Datar & Ruang, een op thuis gebaseerd onderwijsprogramma dat wordt gebruikt voor het lesgeven in wiskundige berekeningen; gebruikt als het opslagformaat voor informatie die in het programma is ingevoerd.

Meer informatie

OPMERKING: The Bangun Datar & Ruang gebruikersinterface is gelokaliseerd in het Indonesisch. Bangun Datar & Ruang staat voor "Build Flat & Space."

Programma's die RSF bestanden openen
Windows
Riky's Soft Bangun Datar & Ruang

Over RSF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rsf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Riky's Soft Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.