Hoofd : Bestandsextensies : .rtm Het dossier

.rtm Bestandsextensie

Bestandstype1 LabVIEW Run-Time Menu File

Ontwikkelaar National Instruments
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is RTM file?

Bestand gemaakt door LabVIEW, een wetenschappelijk meetprogramma dat wordt gebruikt om te communiceren met hardwareapparaten; bevat een menu met toepassingsitems en aangepaste gebruikersitems; gebruikt om virtuele functies ( .VI ) functies en bewerkingen weer te geven.

Meer informatie

RTM-bestanden moeten worden doorverwezen door een virtueel instrument (VI) zodat het runtime-menu correct werkt. Aangepaste menu's verschijnen alleen wanneer de VI wordt uitgevoerd.

RTM-bestanden kunnen worden gemaakt met LabVIEW door Bewerken → Runtime-menu te selecteren in de Menu-editor.

Programma's die RTM bestanden openen
Windows
National Instruments LabVIEW
Linux
National Instruments LabVIEW
Macintosh
National Instruments LabVIEW

Bestandstype2 Real Tracker Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.RTM optienummer2

Audiomodule met tracks, patronen en instrumenten die kunnen worden afgespeeld door het op DOS gebaseerde audionavigatieprogramma van Real Tracker.

Programma's die RTM bestanden openen
Windows
Real Tracker

Over RTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rtm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Real Tracker Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.