Software : National Instruments : National Instruments LabVIEW

National Instruments LabVIEW

Versie
2017
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Scientific

Software Review

Hoofdfuncties

  • Gebruikt een grafische programmeertaal om gebruikers te helpen bij het maken van meet- en regelsystemen
  • Biedt voorbeeldprojecten die kunnen worden aangepast aan uw behoeften
  • Integreert met een groot aantal LabVIEW-apparaten

Nationale instrumenten LabVIEW is een platform voor het bouwen van meet- en regelsystemen. Het is een complete ontwikkelomgeving gericht op wetenschappers en ingenieurs die metingen uitvoeren. De software is beschikbaar voor Windows, OS X en Linux.

LabVIEW gebruikt een visuele programmeertaal, bekend als "G", om gebruikers te helpen bij het visueel creëren van hun systemen. Het heeft analysemogelijkheden, UI-schermen voor wetenschappelijke en technische gegevens en het vermogen om verschillende programmeerbenaderingen te integreren. De applicatie biedt ook voorbeeldprojecten die kunnen worden aangepast aan uw behoeften, zodat u niet vanaf het begin uw systeem hoeft te bouwen.

Er zijn meer dan 10.000 verschillende instrumentstuurprogramma's beschikbaar voor gebruik met LabVIEW, waarmee u gebruik elk apparaat in uw LabVIEW-systeem. De software kan worden geïntegreerd met goedkope meet- en gegevensverwervingsapparaten, stand-alone meetsystemen bouwen op basis van een herconfigureerbaar I / O-platform en I / O-modules gebruiken om ingebedde besturingssystemen te bouwen.

LabVIEW is een goede software keuze voor het nemen en analyseren van metingen. De software biedt een groot aantal ontwikkelingsmogelijkheden die kunnen worden toegevoegd via de grafische programmeertaal. Ook zijn er veel hulpmiddelen en hulpmiddelen voor het leren van de software, of u nu lessen bij u in de buurt wilt volgen of wilt leren van online zelfstudies. Als een wetenschapper of ingenieur is National Instruments LabVIEW een kwaliteitsoptie voor het bouwen van uw meet- en regelsystemen.

Bijgewerkt: 2 juni 2017

▶ Primaire bestandsextensie

.lvm – LabVIEW Measurement File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt National Instruments LabVIEW 2017

Ondersteunde bestandstypes
.RTM LabVIEW Run-Time Menu File
.TDM LabVIEW Binary Measurement File
.TDMS Technical Data Management Streaming File
.VI LabVIEW Virtual Instrument File
.LLB LabVIEW Library File
.LLX LabVIEW VI Library Backup File
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.IWXDATA iWorx Data File