Hoofd : Bestandsextensies : .rvdata Het dossier

.rvdata Bestandsextensie

Bestandstype RPG Maker VX Data File

Ontwikkelaar Enterbrain
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.RVDATA optienummer

Game-gegevensbestand gemaakt door RPG Maker VX (RPGVX), een softwareontwikkelingstool die wordt gebruikt om rollenspellen te creëren; kan verschillende soorten spelgegevens opslaan, waaronder kaarten, items, karakterinformatie en vijanden; gebruikt voor het opslaan van ontwikkelingsvoortgang tijdens het maken van een RPG.

Meer informatie

Bij het ontwikkelen van een project worden RVDATA-bestanden opgeslagen in de map / Data / in de projectdirectory. Als de gebruiker de gamegegevens comprimeert tot een uitvoerbaar bestand voor verspreiding, kunnen RVDATA-bestanden worden gecodeerd in .RGSS2A -bestanden om originele inhoud te beschermen.

Programma's die RVDATA bestanden openen

Over RVDATA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rvdata verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype RPG Maker VX Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.