Hoofd : Bestandsextensies : .ogm Het dossier

.ogm Bestandsextensie

Bestandstype1 Origin Matrix File

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is OGM file?

Een OGM-bestand bevat een matrixboek gemaakt door Origin, een wetenschappelijke en technische data-analyse en grafische toepassing. Het slaat een of meer matrixpagina's op, waaronder kolommen en rijen getallen, speciale tekens of spaties. OGM-bestanden slaan ook andere informatie over de matrix op, zoals de namen van de bladen, wiskundige functies, matrixafmetingen, stijl en opmaak en gegevenstype.

Meer informatie

U kunt OGM-bestanden openen met Origin and Origin Viewer. Origin is alleen beschikbaar voor Windows en is het primaire programma dat wordt gebruikt voor het maken, openen en bewerken van OGM-bestanden. Wanneer geopend in Origin verschijnt de matrix als een venster in een open project ( .OPJ of .OPJU bestand). Origin Viewer wordt ook vaak gebruikt om OGM-bestanden te bekijken, omdat het gratis is en kan worden gebruikt in Windows en macOS.

Als u een OGM-bestand in Origin wilt openen, selecteert u Bestand → Openen ... selecteert u het "Origin Window .ogm "bestandstype, navigeer naar de OGM-bestandslocatie en klik op Openen.

U kunt Origin-matrices als sjablonen opslaan om de instellingen te behouden die u wilt gebruiken met andere matrices die u maakt. Hiertoe selecteert u Bestand → Sjabloon opslaan als ... en maakt Origin een .OTM -bestand om de sjabloon op te slaan.

OPMERKING: De release van Origin 2018 bevatte een bijgewerkte Unicode-indeling voor het opslaan van matrices ( .OGMU ), dat prestatievoordelen heeft ten opzichte van het oudere, niet-Unicode-OGM-bestandsformaat.

Programma's die OGM bestanden openen

Bestandstype2 Ogg Media File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.OGM optienummer2

Gecomprimeerd videobestand dat een gewijzigde vorm van het Ogg-bestandscontainerformaat van Xiph.Org gebruikt; ondersteunt het afspelen van video-inhoud die DirectShow-filters bevat; gemaakt als een uitbreiding op de Ogg-specificatie, zodat Windows Media Player (oudere versies) en andere programma's gemakkelijk Ogg video- en audiobestanden kunnen afspelen.

Meer informatie

OPMERKING: Xiph.Org, de eigenaar en ontwikkelaar van de Ogg-specificatie, biedt geen ondersteuning voor het OGM-formaat omdat het buiten de Ogg-specificatie valt. Het OGM-formaat is anders dan het formaat dat wordt gebruikt voor .OGG en .OGV bestanden.

Programma's die OGM bestanden openen
Windows
Nero
Gretech GOM Player
VideoLAN VLC media player
MPlayer
MPUI
NCH Prism
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Totem
mpv
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Over OGM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ogm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ogg Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.