Hoofd : Bestandsextensies : .rvp Het dossier

.rvp Bestandsextensie

Bestandstype Sharp Blu-ray Player Firmware File

Ontwikkelaar Sharp Electronics
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.RVP optienummer

Een RVP-bestand is een firmwarebestand dat wordt gebruikt door Sharp Blu-ray-spelers, voornamelijk BD-HP20U-spelers. Het bevat een firmware-update om de prestaties van een Blu-ray-speler te verbeteren en de technologische vooruitgang bij te houden. RVP-bestanden worden gebruikt voor een verscheidenheid aan updates, zoals het afspelen van films die zijn uitgebracht door bepaalde studio's of de helderheid van de audio.

Meer informatie

Waarschijnlijk kom je alleen het RVP-bestand tegen als je de firmware voor je Sharp Blu-ray-speler bijwerkt. De firmware wordt geleverd in een .ZIP archief dat u kunt downloaden van de Sharp-website.

Nadat u het ZIP-bestand hebt gedownload, kunt u het RVP-bestand extraheren en op een USB-flashstation plaatsen. Het bestandssysteem van de USB-stick moet FAT16 zijn anders kan de Blu-ray-speler het niet lezen. Nadat u het RVP-bestand op de USB-stick hebt geplaatst, plaatst u het in de USB-poort van de Blu-ray-speler en volgt u de handleiding van de speler voor het toepassen van de firmware-update.

Programma's die RVP bestanden openen
Windows
Not meant to be opened on a computer
Linux
Not meant to be opened on a computer
Macintosh
Not meant to be opened on a computer

Over RVP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .rvp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sharp Blu-ray Player Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.