Hoofd : Bestandsextensies : .safariextz Het dossier

.safariextz Bestandsextensie

Bestandstype Apple Safari Extension Package

Ontwikkelaar Apple
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.SAFARIEXTZ optienummer

Gecomprimeerd bestand gebruikt door Safari, een webbrowser voor Mac OS X; bevat functionaliteit die functies toevoegt aan de webbrowser, zoals een nieuwe zoekbalk; omvat ook een digitale handtekening die de extensie-ontwikkelaar verifieert; kan HTML-, CSS-, JavaScript- en mediabestanden opslaan; meestal opgeslagen in de map [user] / Library / Safari / Extensions /.

Meer informatie

SAFARIEXTZ-bestanden kunnen worden gebouwd met behulp van Extension Builder, een uitbreidingstool die is meegeleverd met Safari. Als u Extension Builder wilt openen, selecteert u Ontwikkel → Extensiebouwer weergeven in het Safari-menu.

Bij het ontwikkelen van een Safari-extensie maakt Extension Builder eerst een map met de extensie ".safariextension." Wanneer de ontwikkeling compleet is, gebruikt Extension Builder deze map om een gecomprimeerd pakketbestand met de extensie ".safariextz" te maken.

OPMERKING: Apple heeft Safari-uitbreidingen geïntroduceerd met Safari 5.0. Extensies zijn standaard niet ingeschakeld in 5.0 (ze zijn ingeschakeld in Safari 5.0.1 en hoger). Om ze in versie 5.0 in te schakelen, moet je eerst de optie selecteren om het menu Ontwikkelen in de menubalk te tonen (Safari → Voorkeuren ... → Geavanceerd). Selecteer vervolgens de optie Ontwikkelen → Extensies inschakelen in de menubalk.

Programma's die SAFARIEXTZ bestanden openen
Macintosh
Apple Safari
safariextz2desktopfolder
iOS
Apple Safari

Over SAFARIEXTZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .safariextz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Apple Safari Extension Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.