Hoofd : Bestandsextensies : .sfk Het dossier

.sfk Bestandsextensie

Bestandstype Sound Forge Pro Audio Peak File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SFK optienummer

Een SFK-bestand slaat de golfvormafbeelding op van een audiogolf ( .WAV ) bestand dat is opgeslagen door Sound Forge Pro, MAGIX VEGAS of een Sony digitaal media-apparaat. Het wordt automatisch gemaakt wanneer een audiobestand wordt geopend met Sound Forge Pro of Vegas. SFK-bestanden worden opgeslagen in dezelfde map met dezelfde naam als het audiobestand, maar met ".sfk" toegevoegd na de oorspronkelijke extensie.

Meer informatie

SFK-bestanden worden gebruikt door Sound Forge Pro en MAGIX VEGAS om audiogegevens visueel weer te geven, maar het is niet de bedoeling dat ze handmatig worden geopend of bewerkt. SFK-bestanden bevatten geen echte audiogegevens.

Als het bijbehorende audiobestand in een ander programma wordt gewijzigd, kunt u het piekbestand opnieuw genereren door "Peakgegevens opnieuw samenstellen" te kiezen in het menu Speciaal van Sound Forge.

OPMERKING: Sound Forge Pro werd eerder ontwikkeld door Sonic Foundry, dat werd overgenomen door Sony in mei 2003, waarna Sound Forge Pro werd overgenomen door MAGIX in 2016.

Programma's die SFK bestanden openen
Windows
MAGIX Sound Forge Pro
MAGIX ACID Pro 7

Over SFK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sfk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sound Forge Pro Audio Peak File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.