Hoofd : Bestandsextensies : .saver Het dossier

.saver Bestandsextensie

Bestandstype Mac OS X Screen Saver

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.SAVER optienummer

Screensaver voor Mac OS X; wordt uitgevoerd als de computer een bepaalde tijd niet is gebruikt; kan worden opgenomen in het Mac OS X-besturingssysteem of worden gemaakt door een externe ontwikkelaar.

Meer informatie

Apple screen saver-bestanden worden meestal opgeslagen in de map / System / Library / Screen Savers. Schermbeveiligingen van derden die door de gebruiker zijn geïnstalleerd, worden opgeslagen in de ~ / Bibliotheek / Screen Savers-map.

Screensaverinstellingen kunnen worden aangepast door Systeemvoorkeuren te openen en de "Desktop & Screen Saver" te selecteren "Voorkeursvenster.

Programma's die SAVER bestanden openen
Macintosh
Apple OS X

Over SAVER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .saver verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mac OS X Screen Saver beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.