Hoofd : Bestandsextensies : .sb Het dossier

.sb Bestandsextensie

Bestandstype1 Scratch Project File

Ontwikkelaar MIT
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

Wat is SB file?

Een SB-bestand is een project gemaakt door Scratch, een applicatie-ontwikkelingsplatform gemaakt bij MIT (het Massachusetts Institute of Technology). Het bevat alle projectinformatie, inclusief geïmporteerde media zoals sprites, geluiden en afbeeldingen. SB-bestanden zijn vervangen door .SB2 bestanden, die zijn opgeslagen in het Scratch 2.0-formaat.

Meer informatie

SB-bestand geopend in MIT Scratch 2

Het SB-bestand is het hoofdbestand dat is gekoppeld aan MIT Scratch 1. Het bestand wordt opgeslagen in het Scratch-bestandsformaat, dat bestaat uit code geschreven in de programmeertaal Scratch. Scratch-projectbestanden kunnen worden gebruikt om kleine games en andere soorten interactieve programma's te maken.

Scratch is ontwikkeld door het Media Lab op MIT en wordt voornamelijk gebruikt door docenten en studenten om animaties en games te maken. Het programma is online beschikbaar of als een offline editor voor Windows, macOS en Linux.

OPMERKING: een Scratch-project kan worden gecompileerd als een Java-archief ( .JAR bestand), dat kan worden uitgevoerd in een webbrowser.

Programma's die SB bestanden openen
Windows
MIT Scratch
Snap!
Panther
Linux
Snap!
Macintosh
MIT Scratch
Snap!

Bestandstype2 Small Basic Source Code File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.SB optienummer2

Tekstbroncodebestand gemaakt met de Microsoft Small Basic-programmeertaal; bevat Small Basic-programmacode; kan worden gecompileerd in een uitvoerbaar .EXE bestand met Small Basic; vaak gebruikt om eenvoudige spellen te maken.

Meer informatie

Door een eenvoudige syntaxis en grafische gebruikersinterface te bieden, helpt Small Basic studenten kennis te maken met programmeren in educatieve omgevingen. Kleine basisprogramma's kunnen op internet worden gepubliceerd en worden afgespeeld met de Microsoft Silverlight-speler.

Programma's die SB bestanden openen

Bestandstype3 Slax Bundle

Ontwikkelaar Slax
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SB optienummer3

Softwarepakket gebruikt door Slax, een draagbare variant van het Linux OS; kan een softwaretoepassing, achtergronden, een spel of elke andere bundel die bedoeld is om te worden geïnstalleerd op een Slax-computer opslaan; kan vooraf zijn geïnstalleerd met Slax of een gedownloade module zijn.

Meer informatie

Als u een Slax-module downloadt van de Slax-website, kunt u het SB-bestand kopiëren naar de map / slax / modules / en het automatisch lezen tijdens de volgende systeemstart.

Programma's die SB bestanden openen
Linux
Slax

Bestandstype4 Signed Byte Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SB optienummer4

Ruwe, ondertekende 8-bit (1 byte) audiogegevens gecodeerd met behulp van Pulse Code Modulation (PCM), een methode voor het coderen van analoge audiosignalen in digitale vorm

Programma's die SB bestanden openen
Windows
Apple QuickTime Player
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Apple QuickTime Player

Over SB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Signed Byte Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.