Hoofd : Bestandsextensies : .sbk Het dossier

.sbk Bestandsextensie

Bestandstype1 SWiSH Project Backup File

Ontwikkelaar SWiSHzone.com
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is SBK file?

Back-up van een SWiSH-project ( .SWI ) bestand, een aangepast Flash-animatieformaat; automatisch gemaakt door het SWiSH-ontwerpprogramma in het geval het originele projectbestand verloren of beschadigd is.

Meer informatie

OPMERKING: Mogelijk moet u de bestandsextensie van ".sbk" naar ".swi" hernoemen om het SBK-bestand correct te openen.

Programma's die SBK bestanden openen

Bestandstype2 Multimedia ToolBook System Book

Ontwikkelaar Asymetrix
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.SBK optienummer2

Utilitybestand opgenomen met Multimedia ToolBook; bevat scripts die de functionaliteit van het ToolBook-programma uitbreiden; kan extra menu-items of authoringsmogelijkheden toevoegen.

Meer informatie

SBK-bestanden die met ToolBook zijn geïnstalleerd, bevatten PRINTWND.SBK, de opstartbestanden MTB30.SBK en TOOLS30.SBK en het zelfstudiebestand TRY.SBK.

Programma's die SBK bestanden openen
Windows
Asymetrix Multimedia Toolbook

Bestandstype3 Scrapbook Factory File

Ontwikkelaar Nova Development
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.SBK optienummer3

Plakboek gemaakt met Scrapbook Factory Deluxe; omvat foto's die zijn opgeslagen in een scrapbookformaat met sjablonen en fotorealistische afbeeldingen die bij de software zijn geleverd.

Programma's die SBK bestanden openen

Bestandstype4 E-MU SoundFont Sound Bank

Ontwikkelaar E-MU Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SBK optienummer4

Verzameling van geluidsvoorbeelden opgeslagen in de SoundFont-indeling; herkend door E-MU hardware, SoundBlaster geluidskaarten en andere software samplers.

Meer informatie

Het SBK-formaat is vervangen door het bestandsformaat .SF2 in SoundFont 2.

Programma's die SBK bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
E-MU Systems SoundFont

Over SBK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sbk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype E-MU SoundFont Sound Bank beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 22.04.2020:
Hallo! Met het recente nieuws dat Flash niet langer wordt ondersteund, wilde ik meer weten over de .sbk-extensies die verschenen bij het maken van projecten met SWiSH. Ik heb mezelf nooit afgevraagd wat deze bestanden echt waren en besloot dat het tijd was om erachter te komen! Je uitleg was geweldig, niet alleen om te weten wat ze waren, maar ook om ze te openen... Lees verder