Hoofd : Bestandsextensies : .sbn Het dossier

.sbn Bestandsextensie

Bestandstype1 GT-31 Binary Data File

Ontwikkelaar LOCOSYS
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

Wat is SBN file?

Gegevensbestand opgeslagen door een GT-31 of BGT-31 buiten, waterdicht GPS-navigatieapparaat; bevat positie- en snelheidsgegevens die zijn vastgelegd tijdens het navigeren met het apparaat; gebruikt voor het loggen van reisroutes en het later bekijken ervan.

Meer informatie

SBN-bestanden worden op de SD-kaart in de GT-31-kaart opgeslagen. Ze worden in een binair formaat opgeslagen.

OPMERKING: Het SBN-acroniem staat voor "SiRF binary logging (non-NMEA)." SiRF is een type chip voor een GPS-apparaat.

Programma's die SBN bestanden openen
Windows
LOCOSYS Technology NAViLink II

Bestandstype2 ESRI Spatial Binary File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.SBN optienummer2

Bestand gebruikt door ESRI ArcGIS spatial mapping software; slaat een binaire representatie op van de vorminformatie die is opgeslagen in een bestand .SHP ; opgeslagen met een .SBX indexbestand, die samen de vormindex vormen; bevat informatie die ruimtelijke zoekopdrachten op shapefiles versnelt.

Meer informatie

SBN-bestanden slaan vorminformatie op in veel kleinere rechthoeken. Elke rechthoek heeft zijn eigen eigenschappen die kunnen worden gekoppeld aan ruimtelijke querycriteria. De verdeelde vorminformatie en het binaire formaat maken snellere query's mogelijk. Aangezien alle shape-gegevens in een afzonderlijk SHP-bestand worden opgeslagen, zijn SBN-bestanden echter niet nodig voor het opvragen en parseren van vorminformatie. OPMERKING OPMERKING: het SBN-formaat wordt alleen gebruikt door ESRI-software.

Programma's die SBN bestanden openen
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Bestandstype3 Cisco IP Phone Firmware File

Ontwikkelaar Cisco Systems
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SBN optienummer3

Firmware-bestand of "image" -bestand, gebruikt door Cisco IP (Internet Protocol) -telefoons; bevat gegevens die de werking van de telefoon regelen; gebruikt tijdens het upgradeproces van de IP-telefoonfirmware; meestal gedistribueerd met een paar andere bestanden in een firmwarepakket.

Meer informatie

De gegevens in SBN-bestanden voldoen meestal aan de IETF-standaard (SIP-protocol). Vaak worden SBN-bestanden gebruikt bij het upgraden van een IP-telefoon van het Skinny Call Control Protocol (SCCP) naar het SIP-protocol.

De firmware op Cisco IP-telefoons kan worden beheerd met behulp van de Unified Communications Manager-software, die eerder was bekend als CallManager.

OPMERKING: SBN-afbeeldingen van Cisco IP-telefoons worden door Cisco 'ondertekend', zodat de bron kan worden gevalideerd en het bestand niet gemakkelijk kan worden gemanipuleerd voordat het op de telefoon wordt geïnstalleerd. Niet-ondertekende afbeeldingen worden gedistribueerd met de extensie ".bin".

Programma's die SBN bestanden openen

Over SBN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sbn verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Cisco IP Phone Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.