Hoofd : Bestandsextensies : .ses Het dossier

.ses Bestandsextensie

Bestandstype1 Patran Session File

Ontwikkelaar MSC Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is SES file?

Sessie gemaakt door MSC Patran, een pre- en post-processingprogramma voor Finite Element Analysis (FEA); bevat een lijst met richtlijnen, zoals PCL-instructies of NOODL-opdrachten, die kunnen worden uitgevoerd door Patran; automatisch geopend wanneer Patran wordt gestart en gesloten wanneer Patran is gestopt.

Meer informatie

Het SES-bestand kan verschillende doelen dienen:

OPMERKING: voor elke sessie wordt een tweecijferig nummer toegevoegd aan het einde van de SES-extensie, het derde sessiebestand zou bijvoorbeeld verschijnen als example.ses.03.

Programma's die SES bestanden openen

Bestandstype2 Audition Session File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.SES optienummer2

Audioproject gemaakt door Adobe Audition, een toepassing voor geluidsproductie; kan meerdere tracks en menginstellingen voor elke track bevatten; bevat verwijzingen naar audiobestanden maar slaat de audiogegevens niet op; slaat een audioproductiesessie op en wordt gebruikt tijdens het opnemen, mixen, bewerken en masteren van geluid.

Meer informatie

SES-bestanden werden oorspronkelijk gebruikt door Cool Edit Pro van Syntrillium Software, die in mei 2003 door Adobe werd overgenomen. Adobe hernoemde de software als Adobe Audition en bracht later dat jaar de eerste versie van Adobe Audition uit.

>

OPMERKING: Adobe heeft de ondersteuning voor SES-bestanden in Adobe Audition CS5.5 stopgezet. U kunt SES-bestanden echter nog steeds converteren naar het nieuwere op XML gebaseerde .SESX -formaat met Ses2Sesx.

Programma's die SES bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Suite Spot Studios Ses2Sesx
Macintosh
Adobe Audition

Over SES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ses verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Audition Session File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.