Hoofd : Bestandsextensies : .sesx Het dossier

.sesx Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Audition Session File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.SESX optienummer

Een SESX-bestand bevat een sessie gemaakt door Adobe Audition, een toepassing voor audioproductie. Het slaat een multitrack-audioproject op in een XML-indeling, maar bevat alleen verwijzingen naar de audiobestanden. SESX-bestanden bevatten niet zelf de audiogegevens.

Meer informatie

SESX-bestand geopend in Adobe Audition CC 2019

SESX-bestanden worden alleen ondersteund door Adobe Audition. U kunt een proefversie downloaden of de volledige versie van Audition aanschaffen om SESX-bestanden te openen. U kunt een SESX-bestand openen in Audition door eenvoudigweg op het bestand te dubbelklikken of Bestand → Openen in auditie te selecteren.

Auditie Met SESX-projecten kunt u verschillende instellingen aanpassen voor het wijzigen van audio. U kunt ook vele verschillende soorten audioformaten importeren, waaronder .AIF , .FLAC , .AAC , .OGG , .WAV , .OMF en .MP3 .

U kunt maak een SESX-bestand in Audition door Bestand → Nieuw → Multitrack Sessie .... te selecteren.

OPMERKING: SESX-bestanden vervangen .SES bestanden, die in een binair formaat worden opgeslagen.

Programma's die SESX bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Over SESX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sesx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Audition Session File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.