Hoofd : Bestandsextensies : .sgd Het dossier

.sgd Bestandsextensie

Bestandstype GeneSnap Image File

Ontwikkelaar Syngene
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SGD optienummer

Beeldformaat gebruikt door GeneSnap om elektroforetische gelafbeeldingen vast te leggen; voldoet aan de Good Laboratory Practice (GLP); kan niet worden gewijzigd nadat deze is opgeslagen.

Meer informatie

Gelelektroforese wordt gebruikt voor het scheiden en analyseren van macromoleculen, zoals DNA en RNA, en hun fragmenten. GeneSnap is ontwikkeld als een geavanceerd beeldacquisitieprogramma voor wetenschappers dat hen in staat stelt om elektroforetische gelafbeeldingen vast te leggen, te archiveren en te manipuleren. Het is opgenomen in elk gel documentatie- en analysesysteem van Syngene.

Naast het SGD-formaat, biedt GeneSnap u de mogelijkheid om gegevens te exporteren naar de ongecomprimeerde TIFF- of BMP-formaten en de JPEG, GIF, TGA, PCX en WPG formats. U kunt dubbelklikken op het SGD-bestand om het te openen of Openen selecteren in het menu Bestand.

Programma's die SGD bestanden openen

Over SGD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sgd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GeneSnap Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.