Hoofd : Bestandsextensies : .webpnp Het dossier

.webpnp Bestandsextensie

Bestandstype Web Point and Print File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.WEBPNP optienummer

Printerdriver-pakketbestand gebruikt door Microsoft Windows; opgeslagen in de .CAB -indeling en bevat een installatiepakket voor een printerstuurprogramma; gebruikt voor het distribueren van printerdrivers die worden aangeboden via websites of clientnetwerken.

Meer informatie

WEBPNP-bestanden worden vaak gedistribueerd via het Web Point-and-Print Protocol ([MS-WPRN]), dat een methode definieert voor het downloaden van printerstuurprogramma's wanneer een gebruiker op een koppeling naar een webpagina klikt (een HTTP-aanvraag) , of wanneer een clientprogramma een aanvraag voor een stuurprogramma indient. De website lokaliseert de juiste driver en retourneert vervolgens een WEBPNP-bestand aan de aanvrager. Na het downloaden kan het bestand worden geopend om de printerstuurprogramma's te installeren.

WEBPNP-bestanden kunnen de volgende inhoud bevatten:

Programma's die WEBPNP bestanden openen

Over WEBPNP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .webpnp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Web Point and Print File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.