Hoofd : Bestandsextensies : .shd Het dossier

.shd Bestandsextensie

Bestandstype Windows Print Job Shadow File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SHD optienummer

Bestand gemaakt door Windows wanneer een gebruiker een afdruktaak verzendt; slaat koptekstinformatie op voor een afdruktaak, maar slaat de werkelijke spooldocumentgegevens niet op; hiermee kunnen de instellingen voor de afdruktaak worden "gearceerd", zodat de taak opnieuw kan worden verzonden als er een onderbreking is.

Meer informatie

SHD-bestanden worden samen met .SPL -bestanden gemaakt, die de in de wachtrij geplaatste gegevens bevatten. Zowel SHD- als SPL-bestanden worden naar de volgende map geschreven wanneer een afdruktaak wordt ingediend: C: \ Windows \ System32 \ spool \ PRINTERS \.

Programma's die SHD bestanden openen

Over SHD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .shd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Print Job Shadow File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.