Hoofd : Bestandsextensies : .spl Het dossier

.spl Bestandsextensie

Bestandstype1 sPlan Schematic Diagram File

Ontwikkelaar ABACOM
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is SPL file?

Een SPL-bestand is een schematisch diagram gemaakt door sPlan, een schematische editor voor Windows. Het bevat een schematisch circuitdiagram, dat bestaat uit circuitcomponenten zoals zekeringen, diodes, weerstanden, schakelaars, contacten, transistoren, relais, connectoren, hydraulica en condensatoren.

Meer informatie

SPL-bestand geopend in ABACOM sPlan 7.0

Wanneer u een diagram maakt en dit opslaat door Bestand → Opslaan te selecteren, maakt sPlan een SPL bestand om de inhoud van het diagram op te slaan. U kunt ook kiezen om het diagram als een sjabloon op te slaan door Bestand → Sjabloon ... → Opslaan als sjabloon te selecteren. sPlan-sjablonen worden ook opgeslagen als SPL-bestanden.

Als u een SPL-bestand tegenkomt op uw computer, kunt u sPlan gebruiken om het bestand te openen. U kunt ook sPlan Viewer gebruiken, die gratis beschikbaar is. OPMERKING: SPL-bestanden werden vervangen door SPL7-bestanden met de release van sPlan 7.0. SPL-bestanden kunnen echter

bevatten
Programma's die SPL bestanden openen

Bestandstype2 FutureSplash Animation

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.SPL optienummer2

Animatie gemaakt met FutureWave FutureSplash Animator; een voorloper van Adobe Flash; compatibel met Flash Player.

Programma's die SPL bestanden openen
Windows
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Linux
Adobe Flash Player
Macintosh
Adobe Flash Player
Adobe Flash

Bestandstype3 Windows Print Spool File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.SPL optienummer3

Bestand gemaakt door Windows wanneer een gebruiker een afdruktaak verzendt; bevat de gespoolde afdrukgegevens, die de inhoud van het digitale document bevatten die naar de printer worden verzonden om te worden afgedrukt; slaat de gegevens op in de onbewerkte printerindeling; wordt gebruikt als een tijdelijke gegevensopslag voor de afdruktaak en is leeg wanneer de taak is voltooid.

Meer informatie

SPL-bestanden worden opgeslagen in de volgende map wanneer een afdruktaak wordt ingediend: C: \ Windows \ System32 \ spool \ PRINTERS \.

OPMERKING: Windows slaat ook een .SHD -bestand op naar dezelfde map als het SPL-bestand tijdens het afdrukken. Met dit "schaduwbestand" kan de afdruktaak opnieuw worden ingediend als deze wordt onderbroken.

Programma's die SPL bestanden openen

Bestandstype4 Splunk Application Package

Ontwikkelaar Splunk
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.SPL optienummer4

Een SPL-bestand is een Splunk-toepassingspakket dat wordt gebruikt door Splunk Enterprise, een programma dat wordt gebruikt om bedrijfsgegevens te zoeken, analyseren en visualiseren. Het slaat alle bestanden op die deel uitmaken van de applicatie, waaronder script- en modulaire invoer, rapporten, aangepaste UI-dashboards, gebeurtenistypen, extracties van velden en workflows. SPL-bestanden worden gebruikt om apps te uploaden naar Splunkbase, de Splunk-app store, om ze te distribueren naar andere Splunk-gebruikers.

Meer informatie

U kunt SPL-bestanden openen met Splunk Enterprise of Splunk Cloud, de webversie van Splunk Enterprise. Enkele voorbeelden van Splunk-apps zijn User Role Checker, PyDen Manager, Slack Notification Alert, Cisco Network App voor Splunk en Palo Alto Networks App voor Splunk.

SPL-bestanden zijn hetzelfde als .TAR.GZ bestanden maar gebruiken de .spl bestandsextensie in plaats van de .tar.gz extensie. Ze slaan de toepassingsbestanden op in TAR-archieven (tarballs), die worden gecomprimeerd met het standaard GNU zip (gzip) -compressiealgoritme.

U kunt uw Splunk-app verpakken als een SPL-pakket door een opdrachtprompt te openen en te navigeren naar de volgende map:

$ SPLUNK_HOME / bin /

Voer vervolgens een van de volgende opdrachten in, afhankelijk van de computer die u gebruikt:

Programma's die SPL bestanden openen

Over SPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .spl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Splunk Application Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.