Hoofd : Bestandsextensies : .skp Het dossier

.skp Bestandsextensie

Bestandstype SketchUp Document

Ontwikkelaar Trimble
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.SKP optienummer

Een SKP-bestand is een driedimensionaal model gemaakt door SketchUp-software, een eenvoudig te gebruiken 3D-ontwerpprogramma. Het bevat een model met wireframes, tinten, randeffecten en texturen. SKP-bestanden kunnen ook componenten opslaan die in uw document kunnen worden ingevoegd.

Meer informatie

SKP-bestand geopend in SketchUp Viewer

Het SKP-bestand is het hoofdbestandstype dat door SketchUp wordt gebruikt en waarmee conceptuele ontwerpen kunnen worden gemaakt. bekeken en snel en gemakkelijk gedeeld. Wanneer u een nieuw document maakt en dit opslaat in SketchUp, wordt het SKP-bestand gemaakt om het document en de inhoud ervan op te slaan. SKP-bestanden kunnen ook worden gebruikt om SketchUp-componenten op te slaan. Dit zijn objecten, zoals een deur of raam, die u opnieuw kunt gebruiken om tijd te besparen. Componenten kunnen door u of een andere gebruiker worden gemaakt en kunnen worden geïmporteerd in een SKP-document dat in uw model moet worden ingevoegd.

Met SketchUp kunt u uw document ook archiveren voor archivering. Als u een back-up van uw SKP-document wilt maken, kunt u dit opslaan als een .SKB back-upbestand.

SketchUp is oorspronkelijk ontwikkeld door @Last Software, maar werd in 2006 door Google gekocht. SketchUp 5 was de laatste versie die werd uitgebracht door @Last. Versie 6 is ontwikkeld door Google, maar is nu eigendom van Trimble. SketchUp-modellen die met SketchUp zijn gemaakt, kunnen in Google Earth worden geplaatst of worden gedeeld met behulp van de 3D Warehouse-functie.

Programma's die SKP bestanden openen
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Autodesk 3ds Max
Trimble SketchUp
Okino Computer Graphics PolyTrans
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Trimble SketchUp
Trimble SketchUp Viewer
WEB
Trimble 3D Warehouse

Over SKP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .skp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SketchUp Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.