Hoofd : Bestandsextensies : .skv Het dossier

.skv Bestandsextensie

Bestandstype1 XLANG Schedule Drawing File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is SKV file?

Tekenbestand gemaakt met BizTalk Orchestration Designer, een programma voor planningsorganisatie; opgeslagen als een aangepaste versie van de Microsoft Visio 2000-bestandsindeling; ook bekend als een tekenbestand voor Orchestration Designer.

Meer informatie

XLANG-schema-bestanden gebruiken de .SKX -extensie.

Programma's die SKV bestanden openen
Windows
Microsoft BizTalk Orchestration Designer

Bestandstype2 Semicolon Separated Values File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.SKV optienummer2

Op tekst gebaseerde gegevensindeling waarin gegevens worden opgeslagen gescheiden door puntkomma's; vergelijkbaar met een .CSV bestand, maar gebruikt puntkomma's in plaats van komma's; kan worden geïmporteerd in verschillende spreadsheetprogramma's, die de gegevens indelen in rijen en kolommen.

Programma's die SKV bestanden openen
Windows
Microsoft Excel
Dovestones Active Directory Tools
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Over SKV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .skv verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Semicolon Separated Values File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.