Hoofd : Bestandsextensies : .slk Het dossier

.slk Bestandsextensie

Bestandstype Symbolic Link File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.SLK optienummer

Een SLK-bestand is een bestand opgeslagen in de Symbolic Link (SYLK) -indeling gemaakt door Microsoft om gegevens over te dragen tussen spreadsheetprogramma's en andere databases. Het bevat tekstregels die worden begrensd door puntkomma's en die de celrij, kolom, opmaak en inhoud specificeren. SLK-bestanden worden opgeslagen in een ANSI-tekstindeling.

Meer informatie

Complexe formules worden opgeslagen met SYLK-codes (Symbolic Link), zoals 'E', die een uitdrukking binnen een cel aangeven.

OPMERKING: SLK-bestand kan ook worden opgeslagen als .SYLK bestanden, maar deze komen minder vaak voor dan SLK-bestanden.

Programma's die SLK bestanden openen
Windows
LibreOffice
Microsoft Excel
Corel Quattro Pro
Linux
LibreOffice
Android
AndrOpen Office
Macintosh
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Microsoft Excel for Mac
iOS
Office 700

Over SLK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .slk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Symbolic Link File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.