Hoofd : Bestandsextensies : .sma Het dossier

.sma Bestandsextensie

Bestandstype1 AMX Mod Plugin Source File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is SMA file?

Bevat de broncode van de plug-in die is gemaakt voor AMX Mod of AMX Mod X; gebruikt voor het aanpassen van Valve's Half-Life en soortgelijke spellen; moet worden gecompileerd tot een binair plug-inbestand om door het programma te worden gebruikt.

Meer informatie

Gecompileerde AMX Mod-plug-ins gebruiken de .AMX bestandsextensie, terwijl AMX Mod X-plug-ins de .AMXX -extensie gebruiken.

Programma's die SMA bestanden openen
Windows
AMX Mod
AMX Mod X
Linux
AMX Mod
AMX Mod X

Bestandstype2 SmartMusic Accompaniment File

Ontwikkelaar MakeMusic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SMA optienummer2

muziekbestand gemaakt door SmartMusic, een programma dat wordt gebruikt voor het oefenen van delen van orkesten en vocale muziek; slaat een begeleiding op die kan worden gespeeld en beoefend; kan ook worden gebruikt als een manier om studenten te beoordelen.

Programma's die SMA bestanden openen

Bestandstype3 SmartPlant Enhanced Report

Ontwikkelaar Intergraph
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.SMA optienummer3

Een SMA-bestand bevat een verbeterd rapport gemaakt door Intergraph SmartPlant Instrumentation, een olie-, gas- en energiecentraleprogramma dat wordt gebruikt om gegevens te beheren en projecten uit te voeren. Het slaat verbeterde rapportinformatie op, zoals instrumentatiegegevens, tekst, afbeeldingen, tekeningen en macro's. SMA-bestanden bevatten ook het paginaformaat, de rand en de richting van het rapport.

Meer informatie

U kunt SMA-bestanden maken en bewerken met het Enhanced Report Utility dat wordt meegeleverd met SmartPlant Instrumentation. De rapporten kunnen door een gebruiker worden aangemaakt of met SmartPlant Instrumentation als sjabloon worden verpakt.

Programma's die SMA bestanden openen

Over SMA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sma verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SmartPlant Enhanced Report beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.