Hoofd : Bestandsextensies : .smp Het dossier

.smp Bestandsextensie

Bestandstype1 SmilePlant Project Data File

Ontwikkelaar Stellar Solutions
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is SMP file?

Een SMP-bestand is een gegevensbestand gemaakt door SmilePlant, een geautomatiseerd onderhoudbeheersysteem (CMMS) dat plantbeheerders helpt met supervisie, beheer en onderhoud. Het slaat informatie op over fabrieksapparatuur, medewerkers en productie- en opslagruimtes. SMP-bestanden worden opgeslagen als een van een reeks bestanden in de projectmap van SmilePlant.

Meer informatie

SmilePlant is niet langer onderhouden en wordt niet langer onderhouden.

Programma's die SMP bestanden openen
Windows
Stellar Solutions SmilePlant

Bestandstype2 SmartMusic Performance File

Ontwikkelaar MakeMusic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SMP optienummer2

muziekbestand gebruikt door SmartMusic, een toepassing voor muziektraining voor band, orkest en stem; slaat een begeleiding op die kan worden gebruikt voor het oefenen van solo's en andere muzikale partijen; bevat de bladmuziekinformatie en kan worden gebruikt voor beoordeling; vervangen door de .SMPX in Finale 2014.

Meer informatie

OPMERKING: SMP-bestanden kunnen worden geëxporteerd vanuit de muzieknotatiesoftware Finale.

Programma's die SMP bestanden openen

Bestandstype3 IDRISI Palette File

Ontwikkelaar Clark Labs
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.SMP optienummer3

Kleurenpaletbestand gemaakt door IDRISI Taiga, een toepassing die wordt gebruikt voor GIS-beeldvorming; slaat kleurinformatie op voor een rasterafbeelding die is opgeslagen in een bestand .RST ; fungeert als een legenda voor de kleuren die worden weergegeven wanneer de afbeelding wordt gevisualiseerd.

Programma's die SMP bestanden openen
Windows
GDAL
Clark Labs TerrSet
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Bestandstype4 SampleVision Audio Sample Format

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SMP optienummer4

Mono, 16-bits audioformaat dat loop-punten ondersteunt; oorspronkelijk gebruikt door Turtle Beach SampleVision in het midden van de jaren negentig.

Programma's die SMP bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
OpenMPT
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
Macintosh
Adobe Audition

Bestandstype5 Xionics SMP Image

Ontwikkelaar Xionics Document Technologies
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SMP optienummer5

Afbeelding gebruikt door Xionics Document Technologies-software; slaat een monochrome (zwart en wit) 1-bits rasterafbeelding op; kan nog steeds worden bekeken en geconverteerd met een paar programma's, ook al is het bestandsformaat zeldzaam.

Programma's die SMP bestanden openen
Windows
XnViewMP
Cheewoo Engineering VaryView
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Bestandstype6 PhotoImpact Gallery File

Ontwikkelaar Ulead
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SMP optienummer6

Een SMP-bestand is een galerijbestand gemaakt door Ulead PhotoImpact (nu Corel PhotoImpact), een programma dat wordt gebruikt om foto's en digitale kunst te bewerken. Het bevat een galerij, die afbeeldingen, objecten, beeldverbeteringen of tekst / animatie-effecten kan bevatten. SMP-bestanden bevatten ook galerijeigenschappen zoals het aantal tabgroepen, het aantal miniaturen en de grootte van het bestand.

Meer informatie

Met galerieën kunt u verschillende effecten, verbeteringen of afbeeldingen opslaan en vervolgens toepassen op uw illustraties. Het SMP-bestand wordt aangemaakt wanneer u Create selecteert in Gallery Manager in "EasyPalette", geef een naam aan het bestand, kies de opslaglocatie en klik op OK. U kunt ook een SMP-bestand maken door Exporteren te selecteren. U kunt een SMP Gallery-bestand laden door Load ... te selecteren in Gallery Manager.

Programma's die SMP bestanden openen

Over SMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .smp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype PhotoImpact Gallery File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.